El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Resolució final: El Deportivo Ontinyent guanya el partit davant el Pinós per 0-3 i continua invicte i colíder

El Deportivo Ontinyent continua en la part més alta de la taula classificatòria. Foto: Vicent Gandia
  • El Deportivo Ontinyent va impugnar el partit per suplantació d'identitat
  • Amb esta resolució, els dos equips d'Ontinyent serien els únics invictes

El Deportivo Ontinyent continuarà invicte en la categoria després que este dimecres la resolució sobre la impugnació del partit davant el Pinós haja sigut favorable per als interessos del club ontinyentí.

El jutge únic de Competició ha decidit donar el partit per perdut al Pinós per 0-3 al mateix temps que restitueix els tres punts al conjunt de Nacho Cantó, a més d'una multa de 45 euros per alineació indeguda del futbolista Ian Rocamora segons recull l'article 82 del Codi Disciplinari. Cal recordar que el partit disputat al Perfecto Rico Miro va acabar amb triomf dels locals per 3 a 1, però que finalment va quedar impugnat per la il·legalitat del Pinós. El contingut de la resolució continua dient que "no aprecia mala fe ni temeritat en l'esmentada alineació indeguda ja que el jugador estava compromés amb el club amb el qual  haguera pogut jugar si haguera tramitat la fitxa federativa.

Amb aquesta decisió, el Deportivo Ontinyent continua invicte junt amb l'Ontinyent 1931 sumant 24 punts i es situa de nou colíder junt amb el Contestano.
Una resolució que ha estat valorada pel director de la FEBO, Pascual Donat com satisfactòria i a més afirma "estar molt content perquè tornem a ser líders i sobretot pels xavals els quals s'ho mereixen".