El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Ressonàncies de la Serreta', CAEHA fa homenatge a Alcoi amb l'estrena d'una obra original

  • La nova obra vol ser la sintonia que acompanye el CAEHA en tots els seus actes, però també es fa en un fort sentit alcoià com homenatge a la ciutat, com ja es desvela en el seu títol.
  • Si vols adquirir entrades, pots fer-ho en la taquilla del teatre o ací.

La composició és el fruit de la combinació de dos ments musicals, la d'Àngel Lluís Ferrando i Eduard Terol, i commemora el 40 aniversari del centre d'estudis alcoià. L'estrena serà este dissabte 17 de desembre al Teatre Calderón.

El Teatre Calderón acull este cap de setmana un concert de Nadal molt especial, i en el que s'estrenarà l'obra 'Ressonàncies de la Serreta'. Es tracta d'una obra original, encarregada pel Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics, el CAEHA, que enguany celebra el seu 40 aniversari. I er a fer-la realitat van contactar no sols amb un reconegut compositor, sinó en dos: Àngel Lluís Ferrando i Eduard Terol, que junts però no rebolicats han creat esta obra.

Segons explica Eduard Terol, cada quinze dies un dels dos treballava en l'obra i després li la passava a l'altre, que la continuava respectant els elements base de l'altre artista. "Ens hem ensenyat molt l'un de l'altre, hem crescut", explica Terol. "Ha sigut una experiència molt productiva i gratificant", diu Àngel Lluís Ferrando, "l'obra està feta, però no té sentit sense músics que la interpreten i públic que la senta".

I per a afegir so a la peça que Ferrando i Terol han escrit, tenim a una orquestra d'excepció, la Simfònica d'Alcoi. El seu director Gregorio Casasempere assegura que serà "un encontre de festa del patrimoni i la música d'Alcoi", i agraeix al CAEHA la seua implicació per la ciutat i l'oportunitat d'estrenar "una nova obra per Alcoi i els alcoians".