El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Restablida la circulació en el tren Alcoi-Xàtiva després de l'atropellament

Tot indica que ha sigut una invasió voluntària de la via

Tot apunta que ha sigut un suïcidi, Una persona ha envaït voluntàriament la via del tren Alcoi - Xàtiva just quan passava el comboi. Encara s'investiguen les causes i circumstàncies concretes. A hores d'ara el trànsit ferroviari entre Alcoi i Xàtiva ja s'ha restablert.

RENFE ha confirmat que ja s'ha restablert amb normalitat la circulació de trens entre Alcoi i Xàtiva, després que aquest matí s'haguera interromput per un atropellament a les vies. Segons les investigacions, es tracta d'una invasió voluntària de la via. La víctima és una dona jove de 29 anys. 

L'accident ha tingut lloc vora les 9,30 del matí entre Ontinyent i Agullent, i ha obligat a parar la circulació de trens. Es 12 viatgers que anaven en el comboi parat han hagut d'esperar fins que es restablira la circulació. Dos hores després de l'accident, a les 11,20, el tren ha pogut continuar el trajecte. Poc més tard, a les 11,45, s'ha fet l'alçament del cadàver al lloc dels fets, i a les 13 hores el servei ferroviari entre Alcoi i Xàtiva ja estava normalitzat. El CICU no ha arribat a actuar, i la Guàrdia Civil és la que s'encarrega ara de les investigacions.