El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Restricció de trànsit per obres a l'encreuament entre el carrer Alacant i pont de Fernando Reig

Desenvolupament dels treballs.

Tal com s'aprecia al plànol adjunt, els cotxes que circulen de baixada pel carrer Alacant cap al centre nucli urbà hauran d'envair parcialment el carril en sentit contrari.

Aquest dimecres s'inicien unes obres a l'encreuament entre el carrer Alacant i el pont de Fernando Reig. Durant els 5 dies que dure l'actuació el trànsit de vehicles en l'encreuament es veurà condicionat.

Tal com s'aprecia al plànol adjunt, els cotxes que circulen de baixada pel carrer Alacant cap al centre nucli urbà hauran d'envair parcialment el carril en sentit contrari. Des de l'Ajuntament puntualitzen que els treballs tindran incidència en el trànsit únicament mentre duren les jornades laborals dels operaris. Després de cada torn "es retirarà tota la senyalització per a restablir la normalitat a la circulació".