El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Restriccions a la pràctica de l'esport i control d'accés en les instal·lacions municipals d'Alcoi

Porta principal del Francisco Laporta / AM

La celebració d’esdeveniments esportius, entrenaments, competicions esportives que se celebren en instal·lacions esportives o en la via pública hauran de desenvolupar-se sense públic.

Queden suspeses les competicions de caràcter no federat, Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, Lliga Comarcal de Futbol Sala i Futbol 7 veterans. Tampoc es podrà fer ús de vestuaris i dutxes a excepció del Complex Eduardo Latorre, encara que només "per a canvi de roba de bany per a la piscina, i per a la guarda dels efectes personals en les taquilles habilitades". Aquestes mesures i restriccions estaran vigents des de les 00:00 hores del 7 de novembre i fins a les 23:59 hores del 9 de desembre de 2020.

Així ho ha anunciat l'Ajuntament d'Alcoi després de l'última resolució de la Conselleria de Sanitat. 


Podran practicar-se les modalitats esportives de caràcter individual i per parelles i activitats esportives en grup, fins un màxim de 30 persones si es realitza en instal·lació oberta, i fins a un màxim de 20 persones si es realitza en instal·lació tancada, sense contacte físic, i mantenint la distància de seguretat i sempre que no se supere 1/3 de l’aforament màxim.


Els entrenaments de les diferents modalitats d’esport no federat, podran realitzar-se amb les condicions assenyalades en el punt anterior.


Sense públic  i amb  control d'accés per a esportistes
La celebració d’esdeveniments esportius, entrenaments, competicions esportives que se celebren en instal·lacions esportives o en la via pública hauran de desenvolupar-se sense públic.


L’accés al Francisco Laporta es realitzara únicament per la porta principal, amb control d’accés per la consergeria. En les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre es permet l’accés als vestuaris per a canvi de roba de bany per a la piscina, i per a la guarda dels efectes personals en les taquilles habilitades. Qualsevol altra mesura adoptada en aquest sentit que afecte el servei d’aquesta instal·lació, es farà pública i comunicarà a tots els seus usuaris.