El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Restriccions de trànsit a Santa Rosa per l'asfaltat del carrer

A partir del dilluns 10 de juliol i durant almenys 10 dies només hi haurà un carril disponible per als vehicles.

L'Ajuntament d'Alcoi informa que este dilluns 10 de juliol comencen l'asfaltat de tot el carrer Santa Rosa, des de la zona del Barranquet del Soler fins a la rotonda d'Oliver. Els treballs duraran almenys 10 dies, i es faran per trams començant en la zona més propera al carrer Víctor Espinós i continuant cap a Oliver.

Des del consistori expliquen que en cada tram s'actuarà per meitats. Primer es tallarà una meitat del carrer, on no es podrà tampoc aparcar. Es faran tots els treballs de fressat i asfaltat i quan estiga a punt s'obrirà de nou al trànsit i a l'aparcament (encara que no estiguen les línies i marques en terra pintades). Després es farà el mateix en l'altra meitat del carrer, i una vegada acabat tot el tram es continuarà amb un altre tram.

S'avisarà amb senyals dels dies que no es pot aparcar en cada tram, i s'informarà els domicilis afectats. Les parades d'autobús estaran operatives mentres les obres no es facen en el tram on estan.

"Les obres sempre comporten unes molèsties, però hem buscat fer una programació que puga rebaixar-les i causar les menors possibles. A més, la millora del carrer serà molt important amb aquest asfaltat que a partir de la setmana que ve començarà a fer-se", diu el regidor d'obres Jordi Martínez que recomana als conductors que busquen itineraris alternatius mentre duren les obres.