El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Restringit el pas de vehicles a la Font Roja aquesta Setmana Santa, excepte als establiments turístics

Aquells que tinguen reserva en establiments turístics sí que podran accedir, facilitant la matrícula

Per evitar una afluència massiva de vehicles al parc en aquests primers dies festius de la primavera, s'ha limitat el pas de vehicles, però s'ha habilitat un servei d'autobusos que al preu d'1 euro fan el viatge d'anada i tornada a la Font Roja. La limitació d'accés no afecta aquelles persones que tinguen reserva en alguns dels establiments turístics enclavats en el parc natural.

Al llarg de l'any el parc natural de la Font Roja rep nombrosos visitants que volen gaudir d'aquest espai, unes visites que s'incrementen notablement en arribar la primavera i més encara en les vacances de Setmana Santa. És per això que des de l'Ajuntament d'Alcoi s'ha decidit restringir el pas als vehicles al parc natural, per tal de reduir l'impacte que tenen. 

La carretera es tallarà des de la pista del cola-cao al poliesportiu Francisco Laporta, però per a facilitar l'accés a tots els visitants, s'habilitaran autobusos que al preu d'1 euro - pujada i tornada - faran el trajecte fins al parc natural. Els autobusos començaran a funcionar aquest divendres 30 de març i fins al 2 d'abril. Les eixides seran des de les 11 hores, cada mitja hora, i l'última eixida serà a les 14,15 hores. La baixada des de la Font Roja serà des de les 12 hores, també cada mitja hora fins a les 14 hores. De vesprada també hi haurà eixides des de la Font Roja a les 15, 17 i 18 hores.

Atenció, perquè aquesta limitació d'accés a vehicles no afecta aquelles persones que tenen reserva en alguns dels establiments turístics enclavats en el parc natural, o en el restaurant de la Font Roja. Els visitants amb reserva per a dinar o dormir han de facilitar també la matrícula del vehicle per poder accedir sense problema fins a les instal·lacions turístiques corresponents.