El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Retallades tour. La campanya amb què el PP denuncia les "retallades" a projectes en Alcoi

Podria ser una nova ruta amb què enriquir l'oferta turística d'Alcoi. 'Retallades tour' és la campanya amb què el PP vol visibilitzar les "retallades" a tot el País Valencià arran de l'aprovació del pressupost autonòmic per a 2020. Alcoi ja disposa de la seua particular 'ruta', amb parades en l'hospital verge dels Lliris o l'illa de Rodes entre altres.

El recorregut inaugural d'aquesta ruta per Alcoi l'han realitzat el diputat autonòmic Fernando Pastor, en companyia del portaveu municipal del PP, Quique Ruiz. El trajecte ha iniciat en l'antiga illa de Rodes en la qual es preveu la construcció del CdT d'interior. A continuació, tots dos dirigents han visitat les instal·lacions del Centre de Malalts Mentals, que porten anys esperant la seua obertura. L'estació del tren que uneix la línia Alcoi-Xàtiva i l'accés nord a la Ciutat han estat els següents punts de parada. El recorregut ha finalitzat en les instal·lacions de l'Hospital Verge dels Lliris.

El portaveu municipal ha volgut destacar que des del Grup Popular en les Corts i el Grup Municipal Popular a l'Ajuntament es van acordar i van presentar una sèrie d'esmenes als comptes del Consell per a 2020 que "corregien les retallades" que afecten aquesta llista de projectes i actuacions pendents a la ciutat. La resposta va ser la desestimació de les mateixes amb el vot en contra dels grups que conformen el Botànic: PSPV, Compromís i Unides Podem.