El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Retornat el sobrepreu de les entrades del Tirisiti als compradors

La transferència s'ha fet de manera massiva i automàtica aquest 016 de gener de vesprada, i els pròxims dies haurien d'estar reflectit en els comptes dels compradors.

L'empresa responsable de la tiquetera d'Alcoi ha confirmat ARAMULTIMÈDIA que ja s'ha fet el pagament per a tornar els diners que s'havien cobrat de més per errada en la venda de les entrades del Tirisiti. Des de l'empresa expliquen que han treballat de valent les últimes setmanes per a programar un ferrament que permetera fer una devolució parcial de cada entrada venuda, però de manera massiva i automàtica a tots els compradors. Així, aquest 16 de gener de vesprada s'ha fet la transferència automàtica a tots els números de compte associats a les targetes de compra. Des de l'empresa alerten que cada banc té els seus terminis i pot ser que totes les transferències no hagen arribat encara, però haurien de fer-ho en els pròxims dies. 

Recordem que una errada en el sistema de venda d'entrades va fer que es cobrara la despesa de distribució estàndard, d'1,21 euros en lloc de la reduïda per al Tirisiti, de 0,61 euros. Així, es cobraren 0,60 euros de més en cada entrada, que ara han sigut retornats als compradors.