El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Retornen les papallones amb el Grup de Teatre «Amordiscos»

Des del grup de teatre volen donar les gràcies a tots els patrocinadors que donen suport de forma incondicional a tot l'equip de l'obra «Recordando las Mariposas».

L'estrena de «Recordando las mariposas» del grup de teatre «Amordiscos» serà l'1 de juny al Centre Cultural El Teular de Cocentaina a les 19 h.

La companyia de teatre «Amordiscos» estrena «Recordando las mariposas», obra que tracta com el pas del temps ens fa que oblidem les passions que ens mouen i tinguem la necessitat de tornar a sentir eixes papallones en l'estómac altra vegada per a lluitar pel que ens fa feliç.

El Centre Cultural de Cocentaina acull, el dia 1 de juny a les 19 h, aquesta obra que remourà consciències, que ens farà plorar, riure i emocionar-se. Per aquesta ocasió, la companyia a preparat un tràiler per a fer gana del que ens espera.

També han creat la cançó, original per a l'obra, «Mariposas Azules» de l'artista Paul Blest.

A més, el dia 25 de maig preparen un esdeveniment de presentació en Cerveses Lluna, on el cantant Paul Blest cantarà la cançó original, els protagonistes parlaran de l'obra i per finalitzar la festa hi haurà picaeta i fotocall.

Les entrades ja estan a la venda en l'escola de teatre «Amordiscos», en el Reataurant Pastamania, en la Casa Juventut de Cocentaina, baix demanda en les pàgines de Facebook de «Recordando las mariposas» i del Grup Teatral «Amordiscos», o en taquilla el dia de l'estrena.

ARAMULTIMÈDIA ha volgut conéixer als protagonistes de primera mà i t'ofereix aquest vídeo.