El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reunió entre bombers forestals i Ciutadans. Es redactarà un projecte per a un nou parc de bombers a Alcoi

Reunió entre Ciutadans i bombers / Ciutadans Alcoi
Segons la formació taronja, han presentat la proposta aprovada per unanimitat a les Corts

Ciutadans s'ha reunit amb els bombers forestals per tal d'escoltar les seues demandes. Segons la formació que encapçala Jordi Sedano a Alcoi, les Corts Valencianes han aprovat, amb caràcter d'urgència, un projecte per a la construcció d'un nou parc de bombers forestals. A la reunió amb els bombers han acudit la diputada alcoiana a Les Corts, Rosa García, i el portaveu a Alcoi, Jordi Sedano.

La formació taronja exposa que l'actual parc de bombers  "no disposa de les característiques adequades per a un òptim desenvolupament de la seua tasca, augmentant el temps de resposta en cas d'emergència". Les Corts, després de la proposta de Ciutadans, han aprovat per unanimitat i de forma urgent que "es redacte el projecte per a la construcció d'un nou parc de bombers forestals, una vegada que l'Ajuntament d'Alcoi realitze i formalitze la cessió dels terrenys i que es dote de recursos econòmics necessaris als Pressupostos de la Generalitat Valenciana".

Tant el grup municipal de Ciutadans Alcoi com a Les Corts es farà un "especial seguiment" per veure com evoluciona la seua petició. Sedano i García coincideixen que "pareix increïble que una zona com aquesta no estiga dotada d'unes infraestructures d'acord a les necessitats de la zona esmentada".