El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Reunió intercomarcal per potenciar la Formació Professional

El saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi ha acollit la reunió /Aj.

A iniciativa del nou Director General de Formació Professional, l'alcoià Manolo Gomicia, les àrees de la foia de Castalla, la Vall d'Albaida i Alcoi creen un Consell Territorial per tindre línia directa amb l'administració autonòmica. 

Alcoi ha acollit la primera reunió entre diferents ajuntaments amb centres de Formació Professional; agents de LABORA, el servei d'ocupació valencià; organitzacions empresarials i sindicats a centres educatius. Tots han creat el Consell Territorial de les Àrees Funcionals de la Vall d'Albaida, la Foia de Castalla i Alcoi. Es tracta d'un òrgan assessor responsable "d'informar, proposar i participar del mapa escolar del territori", i també s'encarregarà de la "difusió, organització i millora, amb l'administració, de l'FP integrada".

En aquesta primera reunió es va parlar dels criteris de funcionament del nou consell i de les necessitats formatives del mapa escolar. Com es tracta d'una iniciativa que naix del mateix Director General de Formació Professional, l'alcoià Manolo Gomicia, suposa un fil directe amb la conselleria d'educació.