El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ricard Ripoll, premi de poesia Manuel Rodríguez Martínez-Ciutat d’Alcoi

  • El dissabte 7 de març, a partir de les 20 h, tindrà lloc la presentació pública del llibre premiat al pub L’Escenari.
  • Aquest poemari ha escollida la millor d’un total de 75 obres presentades al premi, dotat amb 1.500 euros.

L’obra 'El món s’acaba demà', de Ricard Ripoll, ha estat guardonada emb el 37è Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez – Ciutat d’Alcoi, que convoca l’Associacó Cultural Amigues i Amics de Joan Valls i Jordà d’Alcoi.

El jurat, integrat per Francesc Bononad, Pere Ciscar, Olga Gargallo, Begonya Mezquita i Manel Rodríguez-Castelló, trià aquest poemari d’un total de 75 obres presentades al premi, dotat amb 1.500 euros i publicat per Edicions del Buc/Pruna Llibres. El dissabte 7 de març, a partir de les 20 h, tindrà lloc la presentació pública del llibre premiat al pub L’Escenari. En el mateix acte, que conduirà l’actriu alcoiana Rosanna Espinós i que comptarà amb l’actuació de la cantant també alcoiana Sofia Moltó, els organitzadors distingiran el mestre Andreu Hervàs i els responsables de L’Escenari amb els 26 Premis Joan Valls i Jordà per l’Ús i Promoció del Català.

Presentació de Rellent de Josep Mir a Detroit Llibres

D'altra banda, el mateix dissabte 7 de març a les 12.30 h es presenta a la llibreria alcoiana Detroit Llibres (Carrer Oliver, 5) 'Rellent', l'obra de Josep Mir que arreplega la seua producció poètica entre 1977 i 2019 . Rellent recull divuit poemaris, entre els quals els fins ara inèdits. La presentació del llibre anirà a càrrec del poeta i president d’Amigues i Amics de Joan Valls i Jordà Manel Rodríguez-Castelló. Josep Mir va nàixer a Mislata en 1956 i és llicenciat en Filologia Catalana i Filosofia. Es tracta d’una de les veus més singulars de la denominada generació dels setanta.