El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ridaura més a prop que mai en l'exposició de la Capella de l'Antic Asil

Un moment de la inauguració de l'exposició/AP

Hui, 20 de setembre hi ha una visita guiada a la mostra.

Luis Vidal i Elisa Beneyto ens ofereixen una oportunitat única de conéixer de prop la vida i obra de l'alcoià Lorenzo Ridaura, un dels principals exponents del modernisme local. Serà aquesta mateixa vesprada, 20 de setembre, a partir de les 19,30 hores, en una visita guiada a l'exposició que es troba a la Capella de l'Antic Asil. 

La mostra 'La bellesa esculpida. Lorenzo Ridaura' ens ofereix una selecció de vinils, escultures i retallades de premsa de l'època que ens apropen a la figura de l'escultor alcoià. S'ha inclòs dins les activitats de la Fira Modernista, però romandrà oberta fins a finals d'octubre per tal que tots puguen visitar-la. Cal destacar que les obres es poden contemplar gràcies a donacions de particulars i del consistori. Luis Vidal i Elisa Beneyto són els comissaris de la mostra, sota la coordinació de la historiadora de l'Art Lucia Romero. 

A més de l'exposició, al final del recorregut s'ofereix la possibilitat als assistents de participar en 'l'arbre de les emocions'. A més a més la Capella també organitza 'scape rooms', una activitat on participen un total de 600 xiquets de diferents col·legis de la ciutat, i on han de mostrar el seu enginy per eixir d'una habitació tancada. 

Durant aquesta setmana de Fira Modernista s'ha ampliat l'horari de la mostra, que es pot visitar entre setmana de 17,30 a 20,30 hores; i dissabte en horari de matí i vesprada. A partir de la setmana pròxima l'horari serà l'habitual: el mateix entre setmana però dissabtes de vesprada tancat.