El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Robots creats al Campus d'Alcoi de la UPV, exposats a la Volvo Ocean Race d'Alacant

Robots del Campus d'Alcoi exposats a la Volvo Ocean Race / AM
Es poden veure fins al diumenge 22 d'octubre al Pavelló Comunitat Valenciana

Un dels robots humanoides exposats té la capacitat de pujar i baixar escales. El segon robot exposat té la capacitat d'identificar i superar obstacles. GROMEP està coordinat pels professors Jaume Masià i Juan Ramón Rufino i ara han tingut l'oportunitat de poder exposar a un dels aparadors esportius mundials que es realitza a la província

El grup GROMEP del Campus d'Alcoi de la UPV ha portat dos dels seus al Pavelló Comunitat Valenciana de la Volvo Ocean Race d'Alacant. Un dels robots humanoides exposats té la capacitat de pujar i baixar escales. El segon robot exposat té la capacitat de reconèixer i superar obstacles. La multitud de visitants d'aquest esdeveniment internacional podran veure els robots exposats fins al diumenge 22 d'octubre.

Cal destacar que el grup GROMEP ha guanyat el Concurs Nacional de Robots Humanoides celebrat a Gijón CEABOT 2017. GROMEP està coordinat pels professors Jaume Masià i Juan Ramón Rufino i ara han tingut l'oportunitat de poder exposar a un dels aparadors esportius mundials que es realitza a la província.