El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rodejar les illes de Manhatan i Santa Catalina, i creuar el Canal de la Manxa. El repte de l'iberut Samuel Vidal per aconseguir la 'Triple Corona'

Si aconsegueix acabar les tres proves, seria el primer espanyol a assolir-ho en un mateix any

És una de les proves més dures del planeta i un nadador d'Ibi vol aconseguir-ho. Es tracta de la coneguda 'Triple Corona' de la natació. Aquesta prova, la qual només poden fer-la els elegits, consisteix a creuar el Canal de la Manxa (considerat com l'Everest de la natació), rodejar l'illa de Manhattan pels 3 rius de Nova York i rodejar l'illa de Santa Catalina. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Samuel Vidal dies abans del gran repte. La primera prova és el 30 de juy a Manhattan. Un altre condicionant de les proves és que està prohibit el neopré. 

És una de les proves més dures del planeta i un nadador d'Ibi vol aconseguir-ho. Es tracta de la coneguda 'Triple Corona' de la natació. Aquesta prova, la qual només poden fer-la els elegits, consisteix a creuar el Canal de la Manxa (considerat com l'Everest de la natació), rodejar l'illa de Manhattan pels 3 rius de Nova York i rodejar l'illa de Santa Catalina. 

Segons conta el nadador d'aigües obertes Samuel Vidal, només 5 o 6 persones ho han fet en tot el món en un mateix any. En cas d'aconseguir-ho, seria el primer espanyol a aconseguir-ho. Un altre condicionant de les proves és que està prohibit el neopré. Vidal, a banda de ser nadador d'aigües obertes, també entrena a algunes promeses del Club Natació Alcoi. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Samuel Vidal dies abans del gran repte. Tot al vídeo

A banda del repte esportiu, també té un caire solidari que podeu conèixer-lo a la seua pàgina web oficial. A més també demana tot el suport econòmic possible, ja que la 'Triple Corona' té un cost "molt molt elevat".

Dates

Rodejar l'illa de Manhattan (48 quilòmetres): 30 de juny

Isla de Santa Catalina a Los Ángeles (35 quilòmetres): pot fer-la entre el 5 al 9 d'agost, en el moment que les condicions siguen més favorables.

Canal de la Manxa (35 quilòmetres): pot fer-la entre el 5 al 9 de setembre, en el moment que les condicions siguen més favorables.