El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rosa Ripoll dissenyarà la portada de la revista de Festes 2020

Rosa Ripoll.

Actualment viu i desenvolupa el seu treball a Alcoi, la seua ciutat natal. 

L'artista Rosa Ripoll serà l'encarregada de dissenyar la portada de la revista de Festes d'Alcoi 2020. En 2003 va pintar el cartell anunciador de la Festa a Fontilles i es troba vinculada a la filà Llana, amb la qual va participar en el càrrec de capitania de l'any 2000.

Actualment viu i desenvolupa el seu treball a Alcoi, la seua ciutat natal. Segons declara l'artista, "el colorit dels vestits, la llum d'abril, el confeti, les serpentines i el recorregut de les entrades d'Alcoi", són els aspectes que més li agraden de la Festa de Moros i Cristians.

Des de l'Associació de Sant Jordi, entitat responsable de la publicació, li atribueixen un "estil és desenfadat, aplicant en els seus quadres pinzellades de frescor amb esquitxades de diferents tonalitats. Per al seu treball té en compte els patrons establerts, però considera que noves experiències plàstiques enriqueixen la seua creació, com és el cas en la tècnica de l'abstracció". 

Quan a premis, ha estat finalista en Premi Pintura BMW (Madrid), Premi Pintura Ciutat d’Alcoi, 1r Premi Casino (Novelda), i finalista en altres certàmens com: Eusebio Sempere (Onil), Casimiro Sainz (Cantàbria), Gaseta Regional (Salamanca), Royal Premier (Màlaga), Pastor Calpena (Asp), Toledo Puche (Múrcia).