El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

El Deportivo està imparable i camina amb pas firme cap a la promoció d'ascens. Cert és que no estem ni en novembre, però la solvència, les possibilitats, el fons d'armari i la forma física de l'equip és envejable. L'Acero de Sagunt ha estat la víctima aquest diumenge, i ha incomodat els de Parras. Però amb el 2 a 0, s'ha acabat la història. Pau Franch ha fet un 'hat-trick'.

Més informació

Alcoyano: 9 de 9 amb l'Acero de Sagunt de víctima (4-0)

Rosa García, alcaldable de Ciutadans Alcoi: "Som l'únic partit de tot l'espectre de l'actualitat que se situa realment en el centre"

Ciutadans vol un canvi "fort i real" per Alcoi, perquè "no està com volem ningú", i aposta per la "sensatesa" a l'hora de prendre les decisions.

Rosa García explica que el seu partit, Ciutadans, es considera liberal, "estem al costat de tots aquells que puguen enriquir a la societat", grans i xicotets empresaris o autònoms, "però la diferència amb altres partits és que ens fixem molt en els temes socials". L'alcaldable de Ciutadans ens parla també de la seua experiència com a ciutadana i què vol canviar en Alcoi; així com de les expectatives que tenen en el pròxim consistori alcoià. Tot en el vídeo.