El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rosa Garijo i Estefania Blanes parlen de polítiques d'esquerres a Alcoi

La xarrada serà a les 19.30 hores al Club d'Amics de la UNESCO. La consellera de Participació i Transparència, Rosa Garijo, parlarà de gestió progressista a les institucions valencianes.

Eli Aleix, coordinadora comarcal d'EUPV explica que s'ha encetat una "etapa històrica", amb el "primer executiu de coalició, amb clar perfil d'esquerra", i del qual formen part dos membres d'Izquierda Unida, dins la coalició d'Unides Podem. Açò coincideix també amb la presència, per primera vegada, d'EUPV en el Consell valencià, amb l'entrada també d'Unides Podem. En aquest context, Esquerra Unida vol apropar les cares gestores a la ciutadania, i organitza una trobada amb la Consellera de Participació Rosa Garijo, i la diputada alcoiana Estefanía Blanes. "Creiem que en aquesta conjuntura és molt interessant que dues de les principals responsables de la nostra formació al País Valencià tinguen un contacte amb la ciutadania de les comarques, per tractar algunes qüestions d'interés sobre la gestió política i, el que és més important, com pot influir aquesta gestió en la millora de la vida de la gent", explica Eli Aleix.

Per cert, que la consellera de participació també estarà demà dimarts 28 de gener a Alcoi per a l'acte homenatge a les víctimes alcoianes als camps de concentració nazis.