El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rotaract Alcoi aposta per l'esport i el Club Bàsquet Joventut d'Alcoi

El president del Rotary Club Alcoi, Jorge Vaquer, ha acompanyat al Rotaract aquest divendres, 9 d'abril.

L'associació sense ànim de lucre Rotaract que forma part del rotary internacional ha oferit beques i material esportiu al Club Bàsquet Joventut d’Alcoi per a aquesta temporada. Per celebrar aquesta iniciativa, el club ha organitzat uns partits de bàsquet d’exhibició.

El poliesportiu Francisco la Porta ha acollit els partits d’exhibició que han disputat els esportistes de totes les categories del Club Bàsquet Joventut d’Alcoi. Aquest esdeveniment ha sigut per arreplegar l’acte en el qual el Rotaract Alcoi ha concedit beques per a les fitxes de jugadors i material esportiu al club.

El Rotaract és una associació sense ànim de lucre que pertany al Rotary Club. El vicepresident de Rotaract Alcoi, Ferrán Villanueva, ha explicat que projectes com aquests són possibles gràcies a l’ajuda del Rotary Club Alcoi i la gran quantitat de patrocinadors que participen. Per la seua banda, el Club Bàsquet Joventut d’Alcoi a través del seu entrenador, Juanjo Ferrer, s’ha mostrat molt agraït.

La regidora de Joventut, María Baca, també ha estat present i ha celebrat que existisquen entitats alcoianes que aposten per fomentar l’esport entre els més joves.