El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rotary Club Alcoi Font Roja millora el Punt de Trobada Familiar

El Punt de Trobada Familiar d'Alcoi atén vora 70 xiquets.

S'ha millorat la instal·lació elèctrica i s'ha pintat el local, ii després s'han posat vinils decoratius. També s'han aportat jocs, llibres i material escolar.

El Rotary Club Alcoi Font Roja ha destinat els diners recaptats en el dinar solidari modernista del 2019 a costejar totes aquestes millores del Punt de Trobada Familiar d'Alcoi. També ha comptat amb una subvenció del Rotary, i de l'aportació de la Fundación Crecer Jugando qui ha donat joguets.

No s'ha concretat l'aportació total, però ha servit per a fer una llavada de cara al Punt de Trobada Familiar d'Alcoi, i, com explica Lalo Blanes, president del club rotari alcoià, fer-ho "més acollidor" perquè els joves que atén "se senten segurs i còmodes" i tinguen un "lloc apte per a les seues necessitats".

Els Punts de Trobada Familiar són un recurs gratuït universal, on s'atén a joves que han de complir amb règims de visites en processos de separació, divorci, o altres suposats d'interrupció de convivència familiar. Allí els joves són atesos per personal especialitzat.