El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rotary Club Alcoi reparteix 1.000 pantalles protectores pels centres de salut de les comarques

Els centres de salut de la comarca, associacions de familiars d'alzheimer o el centre Gormaget són alguns dels llocs que han rebut les pantalles distribuïdes pel Rotary Club Alcoi.

El Rotary Club Font Roja ha aconseguit vora 1.000 pantalles facials protectores de plàstic, gràcies a l'aportació de l'empresa valenciana Divina Pastora Seguros, i les ha repartides per diferents punts de les nostres comarques, com els centres de salut, l'Hospital o les residències de majors. 

 


Pedro García, president del Rotary Club Alcoi, assegura que des del club s'han bolcat en aquesta aportació, "i estem molt agraïts a totes les entitats per la seua prudència a l'hora de fer les peticions, i com de fàcil ens han posat el repartiment".

En concret, les pantalles protectores s'han repartit, a més d'en l'Hospital, entre els centres de salut de la Bassa, la Fàbrica, i els de Muro i Cocentaina. També a les residències Pintor Emilio Sala, DomusVi, Mariola, i la llar de Sant Josep d'Alcoi; i a diferents entitats com l'associació per la integració del xiquet, el centre ocupacional de Gormaget, el Sanatori de Fontilles, l'associació de familiars d'alzheimer, o la casa de la beneficència de Muro.