El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rotary Club Alcoy Font Roja convoca la tercera edició dels Premis Valora

Imatge d'una anterior edició dels premis Valora.

Hi ha de termini per a proposar candidatures fins al 17 de març. Els premis es lliuraran el 27 de març. 

Amb aquest guardó es vol reconéixer persones i col·lectius que mostren "generositat, qualitats altruistes i actituds humanitàries".

Des del Rotary Club Alcoy Font Roja convoquen una nova edició dels premis Valora. Qualsevol pot presentar la candidatura d'aquella persona o entitat que considere que mereix aquest reconeixement, tan sols cal escriure al correu premiosvalora@rotaryalcoyfontroja.es abans del 17 de març, amb un breu currículum sobre la teua candidatura. Recordem que hi ha dos categories, una per a entitats o persones majors de 30 anys, i altra per a joves fins als 30 anys.

Des del club alcoià se sumen així a la iniciativa de Rotary Club Internacional, des d'on volen identificar i valorar aquells que han demostrat valors humans i solidaritat, "per atorgar-les un reconeixement públic i que servisquen de model a imitar en la nostra comunitat".

En l'edició de l'any passat els premiats foren l'Associació d'Integració del xiquet, AIN; i Judit Pla, educadora del Programa d'Actuació Educativa Don Bosco.