El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rozalén en directe a Teatre Rio d'Ibi

Rozalén en directe a Teatre Rio d'Ibi
El concert serà el dia 2 de juny a les 21.00 h

El pròxim 2 de juny, Rozalén omplirà l'escenari de Teatre Rio a Ibi. Les entrades costen 25 € / 23 € en platea i 20 € en amfiteatre.

Si vols gaudir de bona música, Teatre Rio d'Ibi acull el pròxim 2 de juny el concert de Rozalén a les 21.00 h. Aquesta cantant és coneguda per ser una de les principals veus de la cançó d'autor a Espanya. Amb tres treballs editats produïts per Ismael Guijarro, ha captivat a públic i crítica a parts iguals. Acumula distincions tan importants com dos Discos d'Or, el reconeixement a Àlbum de l'any 2015 per Apple Music o la Placa al Mèrit Professional de Castella-la Manxa. A més, és una important activista social, defensant amb la seua música els drets de les minories i comunitats més desfavorides.

La seua música es dirigeix a tothom sense exclusions. L'impacte del seu treball transcendeix les fronteres d'Espanya, actuant en Mèxic, Colòmbia, Perú, Xile o Argentina.

No esperes més i compra la teua entrada per 25 € / 23 € en platea i 20 € en amfiteatre. Les entrades estan a la venda en www.ticketmaster.es

I Teatre Rio no para, dissabte dia 16 tindrà lloc altre concert, i aquesta volta serà de Javier de Pecos