El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ruba, jugador de l'Alcoyano: "No pensem més enllà de les semifinals, el primer que volem és eliminar a l'Intercity"

Ruba, jugador de l'Alcoyano: "És injust el format, anem a jugar-se-la a un partit davant un equip que hem demostrat, durant tot l'any, que hem sigut més regulars i millor que ells"

El jugador de l'Alcoyano afirma que els amistosos realitzats han sigut molt productius i, que en cas d'arribar a la final, no tenen por a cap equip

Ruba Sanz ha jugat 25 partits de lliga, dels quals en 21 ha estat titular, amb una aportació de dos gols i infinitat de jugades per banda dreta que l'han convertit en un jugador fonamental. El jugador burgés afirma que va ser complicat tornar als terrenys de joc, però, conforme anaven passant les setmanes, la possibilitat de jugar el play off era més gran. Un play off, que no veu just: "És injust el format, anem a jugar-se-la a un partit davant un equip que hem demostrat, durant tot l'any, que hem sigut més regulars i millor que ells".

Cada vegada queda menys per a eixe partit tan important i, tot indica, que l'Alcoyano arribarà en bones condicions. "Aquests amistosos han sigut molt productius per a nosaltres, ja que els rivals ens han fet estar al 100% en tots els aspectes". Ruba comenta que són els més perjudicats en el sentit de que no hi haja públic, ja que s'ha demostrat que l'equip mou a molta gent, tant en El Collao com fora de casa. 

Si l'Alcoyano aconsegueix passar l'eliminatòria, s'enfrontaria al guanyador entre l'Alzira i l'Atzeneta, però, Ruba, encara no pensa en la final: "El primer que volem és eliminar a l'Intercity i, ja en la final, que ens toque qui siga. Hem demostrat que som millors que qualsevol equip i no tenim cap por".

Per últim, el jugador ha deixat aquest missatge a l'afició: "Poden estar tranquils perquè anem a aconseguir-ho i segur que el recolzament que ens faran ens donarà molta força".