El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rubén Muñoz aspira a ser el candidat a l'alcaldia pels socialistes a Cocentaina

Rubén Muñoz té 30 anys, graduat en Dret i exerceix d'assessor jurídic.
 

Ha presentat la seua candidatura per a encapçalar la llista dels socialistes en les eleccions municipals del 2023, i ara s'haurà de ratificar en una assemblea del partit. De moment no se sap si hi haurà més candidatures, o si l'actual alcaldessa Mireia Estepa voldrà optar també a la reelecció.

Queden 8 mesos per a les eleccions municipals i comencem a vore els moviments als diferents partits i municipis. Els socialistes ja han presentat el seu candidat a Alcoi, que serà de nou Toni Francés que aspira a una quarta legislatura, i també hem sabut que el PP no presentarà a l'actual portaveu alcoià, Quique Ruiz

I ara ens assabentem d'una nova candidatura dels socialistes per a Cocentaina, la de Rubén Muñoz, qui ja ha traslladat la seua decisió tant a l'Executiva del partit com a la resta de militants. "El partit polític al qual pertany, és una eina al servei del poble per a poder millorar la seua vida. Amb aquest objectiu i animat per un grup de persones d'ampli perfil personal i professional i d'un nombre de persones militants del socialisme contestà, he pegat aquest pas avant", diu Muñoz.

Rubén Muñoz va nàixer en 1992, és graduat en Dret i especialitzat en Dret del Treball. Actualment exerceix com assessor jurídic. Assegura estar molt vinculat a la vida social contestana, "mogut per la meua afició al running i senderisme, entre altres, he format part d'algunes entitats esportives del meu municipi, a més d'haver representat al meu partit en la Comissió Permanent d'Esports i en el Consell d´Administració de Ràdio Cocentaina".

L'aspirant a candidat ha de presentar ara davant l'assemblea del PSPV de Cocentaina la llista completa que li acompanyarà en els comicis. No hi ha una data encara fixada per esta assemblea, que serà a partir del 16 de novembre i abans del 12 de gener, i allí es donarà suport a una llista. De moment l'única candidatura presentada públicament és la de Rubén Muñoz.

El PSPV governa a Cocentaina des de la transició, primer amb José Juan Cortell, després en José Marset, seguit de Rafa Briet i actualment amb Mireia Estepa, qui de moment no ha confirmat si optarà o no a la reelecció.