El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rubio, nou davanter de l'Alcoyano

Amb només 22 anys ha jugat 90 partits al Grup III de Segona B

Rubén López, conegut al món del futbol com Rubio, ha arribat a un acord amb l'Alcoyano per a formar part del nou projecte de la temporada 2018-2019. El davanter ha jugat les dues últimes campanyes en l'Hospitalet i al filial del Reial Saragossa, aconseguint marcar 7 i 5 gols respectivament. Aquest diumenge complirà 23 anys i és una de les apostes per a l'atac, ja que a més d'actuar com a referència també es desembolica ben caent a qualsevol de les bandes. L'entrenador del Deportivo, Vicente Mir, ho va tindre a les seues ordres en l'Elx B i coneix el rendiment que pot oferir. L'experiència de Rubio en el Grup III de Segona està avalada per les seues 90 trobades disputades en aquesta categoria.

Rubén López, conegut al món del futbol com Rubio, ha arribat a un acord amb l'Alcoyano per a formar part del nou projecte de la temporada 2018-2019. El davanter ha jugat les dues últimes campanyes en l'Hospitalet i al filial del Reial Saragossa, aconseguint marcar 7 i 5 gols respectivament. Aquest diumenge complirà 23 anys i és una de les apostes per a l'atac, ja que a més d'actuar com a referència també cau bé a qualsevol de les bandes. L'entrenador del Deportivo, Vicente Mir, ho va tindre a les seues ordres en l'Elx B i coneix el rendiment que pot oferir. L'experiència de Rubio en el Grup III de Segona està avalada per les seues 90 trobades disputades en aquesta categoria.

La plantilla de l'Alcoyano està, a hores d'ara, formada per Barreda, Pajarero, Navarro, Ribelles, Nieto i Rubio. Fins a la meitat del mes de juliol encara resta molt de temps per davant per tal de confeccionar l'equip.