El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘Ruta dels esmorzars’, un nou impuls a l’economia comarcal

Qualsevol establiment que oferisca l’esmorzar valencià serà vàlid per a participar.
  • Per a participar s’haurà de compartir una fotografia de l’esmorzar en Facebook o Instagram nomenant l’establiment i el perfil de Turisme Vall d’Albaida.
  • L’esmorzar en qüestió està conformat per l’entrepà, cacau, salmorra, beguda i café.

Turisme Vall d’Albaida aposta per la reactivació del turisme i l’economia de la comarca a partir de la promoció de l’esmorzar valencià. Del 19 de març al 20 de juny, qualsevol establiment hostaler de la Vall d’Albaida serà vàlid per a participar d’aquesta iniciativa.

El departament de turisme de la Vall d’Albaida ha llençat una iniciativa amb la qual es pretén recolzar els distints locals hostalers de la comarca. Amb el nom de ‘Ruta dels Esmorzars’, Turisme Vall d’Albaida aposta per la reactivació del turisme i l’economia local dels nostres pobles a través de la promoció del típic esmorzar valencià.

Així, segons expliquen des de l’entitat organitzadora, aquest projecte contempla la participació de qualsevol establiment de restauració que oferisca els seus clients un esmorzar format per cacau, salmorra, beguda, entrepà i cafè, de manera que no existeix cap llista tancada de locals participants, sinó que es tracta d’un projecte per a impulsar l’hostaleria en el seu conjunt.

Per a participar d’aquesta iniciativa, activa del 19 de març al 20 de juny, cal compartir a les xarxes socials Facebook o Instagram una foto de l’esmorzar en qüestió, esmenant tant l’establiment com el perfil de Turisme Vall d’Albaida. A més, es proposen els hashtags següents: #EsmorzarExquisit #RutaDelsEsmorzars #MenjatLaVall. Per cada 5 consumicions compartides, la persona usuària entrarà en el sorteig de 5 cistelles de productes de proximitat.