El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ruta històrica organitzada per CCOO per a conéixer el moviment obrer alcoià

Els assistents a la ruta són rebuts en el Consistori alcoià.

El sindicat Comissions Obreres, juntament amb la Federació de Pensionistes, ha organitzat aquest 11 de novembre una ruta amb què fer un repàs pel patrimoni d'Alcoi en matèria de reivindicacions del moviment obrer. Més de 40 persones han participat en la iniciativa.

Els assistents a la ruta han pogut visitar llocs tan emblemàtics com l'Ajuntament, indústries com Mataix i Matarredona, Aitex, la Casa la Bolla, la Cambra de Comerç... La ruta ha començat a les 10.15 h des de l'Ajuntament, on l'Alcalde, Toni Francés, ha rebut als i les participants.

Des del sindicat agraeixen a "totes les companyes i companys que han fet possible aquesta ruta cultural en la nostra ciutat així com als historiadors Angel Beneyto, Paco Blai, Lluís Torró, que han acompanya't amb les seues explicacions durant tota la ruta, donant a conéixer més de prop la nostra història i el paper del moviment obrer alcoià".

Durant el recorregut han participat també dos referents del moviment obrer i la indústria tèxtil: Pilar Esteve i Carmen Linares, i també els dos exsecretaris generals de CCOO en Alcoi i en Comarques Centrals: Paco Molina i Paco Valor.