El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rutes a cavall i tallers a l'Explora per a celebrar el Dia Mundial del Turisme

Dissabte 26 i diumenge 27 de setembre, de matins, estarà oberta la terrassa de Cerveses Lluna al riu, on estarà també Equitació Peluca per a oferir rutes en burro o cavall per la zona. A pocs mentre, l'Explora oferirà tallers educatius. Tot amb les mesures necessàries.

Aquest 26 i 27 de setembre se celebra el Dia Mundial del turisme, sota el lema "turisme i desenvolupament rural". I per a celebrar-ho, s'ha preparat un seguit d'activitats que, tot i no ser tan multitudinàries com altres anys, sí que suposen molt bona oferta.

La novetat enguany estarà en el riu. Cerveses Lluna ofereix l'últim cap de setmana de nits amb concert, , que tant d'èxit han tingut al llarg de l'estiu. I pel dia Mundial, faran doble torn i obriran també als matins per oferir tast de cerveses. A ser possible cal reservar taula. I com la cita està pensada per a les famílies, els xiquets tenen diverses opcions. Per una banda, equitació Peluca oferirà rutes en burro cap al pont de Cervantes, per als més menuts; i rutes a cavall per als més joves. També a l'altre costat del riu, al museu Explora, hi haurà tallers i visites guiades.

I per descomptat, tenim les rutes habituals: sobre l'Alcoi modernista, pel medi natural, al cementeri municipal o una nocturna per la Font Roja. Es requereix inscripció prèvia a totes, per tal de controlar els aforaments. Ací teniu informació completa sobre preus i horaris.