El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sabies que l'actual cementeri és el quart de la ciutat d'Alcoi? En la ruta "La ciutat adormida" t'ho conten tot

Al finalitzar la ruta, i amb la presència del regidor Jordi Martínez, s'ha desvellat les dues plaques que certifiquen els premis aconseguits en el Concurs de Cementeris d'Espanya 2018: 1r premi a la Millor Història Documentada i el 3r premi a la Millor Activitat de Portes Obertes.

Alcoi dóna per finalitzada la temporada de rutes "Descobreix Alcoi" amb la ruta "La ciutat adormida" d'aquest any. Aquesta ruta en concret ha estat visitada per unes 5.000 persones en més de 80 rutes, que demostra l'excel·lent acollida que ha tingut aquesta proposta. Tot al vídeo.

La temporada de les rutes "Descobreix Alcoi" finalitza amb un èxit de participació rotund. En aquesta ocasió la ruta encarregada de tancar la temporada ha sigut "La ciutat adormida" on coneixem més de la societat alcoiana per com s'organitzava el cementeri. Com situaven les tombes, com els rics de l'època volien demostrar el seu poder més enllà de la vida, que la creu que hi ha al centre del cementeri anava a ser la capella i que significa la simbologia botànica funerària (a càrrec del biòleg Carles Massanet), són temes que coneixem gràcies a la ruta i que ens ajuda a comprendre la societat actual alcoiana.

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem volgut conéixer tot sobre la ruta i t'oferim aquest vídeo.