El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sabina Gregorio, Elena Reig i Fundació Mutua Levante et mostren ‘Com es fa un àlbum il·lustrat?’

Portada del llibre / Reclam

L'activitat serà el dijous 20 de maig a les 18:30 h. a les noves instal.laions de la fundació ubicades a la Plaça d'Espanya.

Fundació Mutua Levante organitza a les seues renovades instal·lacions de la Plaça d’Espanya d’Alcoi una activitat al voltant del llibre de Sabina Gregorio i Elena Reig, ‘La mare i el meu món’.

‘Com es fa un àlbum il·lustrat?’ servirà per presentar el llibre que intenta apropar tots els tipus de famílies que existeixen. Una història sobre com la família que t’envolta et pot mostrar el camí cap a la confiança i l’autoestima! L'activitat serà el dijous 20 de maig a les 18:30 h. 

Sabina Gregorio i Elena Reig conten aquesta història d’una mare soltera amb la finalitat de la normalització dels diferents tipus de família que, hui dia, es poden observar en la societat, cada vegada més diversa.

És la primera obra d'aquest tipus publicada per Reclam Editorial, en un any complicat per les conseqüències de la crisi de la Covid-19. L’editorial realitza una aposta decidida per a comptar amb una important presència en llibreries. Tapa dura, impressió amb gran format i una atractiva història per a fer les delícies dels lectors que es decanten per aquesta col·lecció.