El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'acomiada el 38é Congrés Nacional d'Estadística i Investigació Operativa amb 400 participants

Eva Allada, Marco Antonio López, Juan Ignacio Torregrosa y Elena Pérez / Universitat Politècnica d'Alcoi

Marco Antonio López ha manifestat el seu "agraïment a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi en la figura del seu director per l'excel·lent tracte que se m'ha dispensat. Però molt més és dignificar l'extraordinària organització d'aquest congrés de la SEIO en 2019, destacant la perfecta coordinació i programació de les sessions científiques, i la creació d'un ambient social idoni que ha contribuït a la consecució dels objectius del congrés".

La finalització del 38é del Congrés Nacional d'Estadística i Investigació Operativa tanca amb 400 participants d'Alemanya, Espanya, Itàlia EEUU i països de Sud-amèrica.

Finalitza el 38é del Congrés Nacional d'Estadística i Investigació Operativa i la 12a Jornada d'Estadística Pública. Aquests esdeveniments han tingut lloc al Campus de la UPV d'Alcoi, ignaugurant-se el 3 de setembre, i finalitzant el divendres 6, amb una participació de 400 professionals procedents de diferents parts d'Espanya, Itàlia, Alemanya, EEUU i països de Sud-amèrica.

Un dels participants que ha pogut firmar en el Llibre d'Or ha sigut Daniel Peña, Catedràtic de la Universitat Carlos III, qui també ha impartit la ponència 'Ciència de les dates, Big data i estadística'. Un dels altres que ha firmat al Llibre d'Or de la Universitat és Marco Antonio López, que ha sigut homenatjat per part dels Grups de Treball d'Optimització Continua i Teoria de Jocs. "Vull manifestar el meu agraïment a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi en la figura del seu director per l'excel·lent tracte que se m'ha dispensat. Però molt més és dignificar l'extraordinària organització d'aquest congrés de la SEIO en 2019, destacant la perfecta coordinació i programació de les sessions científiques, i la creació d'un ambient social idoni que ha contribuït a la consecució dels objectius del congrés", ha comentat López.

A més de les 3 conferències, el comité científic ha rebut 310 treballs distribuïts en 86 sessions paral·leles, impartides en 7 aules. Tots els treballs i xerrades es plasmaran al Llibre d'Actes, i es podran consultar en la web seio2019.com.

Ponència a l'IVAM-CADA Alcoi