El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'adjudica la reforma de l'amfiteatre Amando Blanquer

Plànol de l'actuació.

Amb aquesta obra de reforma, es millorarà l’accessibilitat, l’escenari, els serveis, els camerinos i es crearà una zona de magatzem.

Un altre fet important és que l’aigua tornarà a brollar del sortidor del parc de la Zona Nord després de quasi 20 anys.

L'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat la classificació de l’obra de reforma de l’amfiteatre Amando Blanquer, ubicat al parc de la Zona Nord. Les obres podrien estar finalitzades el pròxim estiu, amb un cost pròxim als 195.500 €.

L’obra suposarà la millora de l’accessibilitat actuant en l’entrada. També es col·locarà un ascensor per a accedir a la part de l’escenari. A la part de darrere de l'escenari es construirà una zona de magatzem i es renovaran els serveis públics i la part de camerinos. També s’actuarà a l’estructura de l’edifici, que compta ja amb unes quantes dècades de vida. S’adequarà l’escenari amb sòl tècnic, perquè es puga utilitzar tant llum com so als espectacles que allí es representen.

Amb aquestes millores l’Ajuntament pretén tindre un nou espai per a diferents formats culturals a l’aire lliure, on es puguen acollir "espectacles en condicions". Un altre fet important és que l’aigua tornarà a brollar del sortidor del parc de la Zona Nord després de quasi 20 anys.

Jordi Martínez, regidor d’Obres i Serveis, destaca que amb aquesta reforma l'amfiteatre "serà un espai amb accessibilitat, tindrà més condicions tècniques i espais adequats per als professionals que realitzen espectacles al recinte, pel que també es podran ampliar les activitats culturals".