El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Salesians celebra la Setmana Anglesa ambientada en Escòcia

Hui, que és l’últim dia, el menjador està ambientat en Escòcia, i hi participen les pròpies cuidadores disfressades.

Es tracta d'una setmana que se celebra cada any i que està enfocada a un país de parla anglesa. Enguany s'ha triat Escòcia i els cursos des d'infantil fins secundària aprenen sobre la seua cultura, esports, vestimentes, clima, etc. També durant esta setmana es realitzen els exàmens oficials de Cambridge.

El col·legi Salesians ha celebrat durant tres dies la Setmana Anglesa (English Week) en els diferents cursos d’infantil, primària i secundaria. Esta setmana se celebra cada any i està enfocada a un país de parla anglesa. Este any s’ha triat Escòcia i totes les activitats organitzades giren entorn a conèixer la seua cultura, esports, alimentació, vestimentes típiques, la bandera, el clima, la ciència, etc.

Estos dies estan sent gestionats per Carolina Sánchez, coordinadora de plurilingüisme de la ESO y Lucía Gisbert, coordinadora de plurilingüisme de primària. Gisbert ha explicat que en primària està treballant-se Escòcia principalment en les assignatures d’educació física i plàstica, a banda dels jocs que es realitzen. En secundària el treball arriba també a altres assignatures com socials o naturals, entre altres. Hui, que és l’últim dia, el menjador està ambientat en Escòcia, i hi participen les pròpies cuidadores disfressades. Inclús el temps de pluja sembla anar en consonància amb la temàtica, ha bromejat la coordinadora de primària.

A més des de 1er de primària i fins 4rt d’ESO estan realitzant els models d’exàmens de Cambridge.