El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'allarga la demolició dels edificis del Camí d'Alcoi

Els treballs suposen el tall al trànsit del carrer Camí, al seu pas per la Glorieta. S'ha obert temporalment al trànsit la placeta de la universitat

Estava previst que els treballs finalitzaren aquest cap de setmana, però la demolició és delicada i s'allarga en el temps per garantir la seguretat. Mentre duren les obres s'ha obertgal trànsit la placeta de Ferràndis i Carbonell. 

Com els ha contat Aramultimèdia, l'Ajuntament d'Alcoi finalment ha decidit enderrocar els dos edificis del carrer Camí que estan en estat de ruïna i suposaven un perill. Estava previst que la demolició es fera al llarg del cap de setmana, però ha arribat aquest dilluns 16 de juliol i el Camí continua tallat al trànsit perquè la demolició continua en marxa. 

Segons han confirmat des de la regidoria d'obres, és una obra complicada i que s'ha de fer a poc a poc per evitar que caiguen despreniments a zones on puguen fer mal. Al llarg del cap de setmana s'han tombat les teulades de l'edifici i ara es continua amb la resta. L'obra pot allargar-se fins a finals de setmana.

Així les coses, el carrer Camí continua tallat al trànsit en els dos sentits, fins que acabe l'enderrocament. Els vehicles sí que poden baixar per Sant Nicolauet i continuar pel tram de la Glorieta en direcció a la plaça d'Espanya, però de pujada el trànsit es talla en la cruïlla de l'església de Sant Maure. També s'ha obert temporalment al trànsit la placeta de Ferràndis i Carbonell, per facilitar el trànsit a la zona.