El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana: "El Collao és un estadi que té unes condicions idònies per a albergar un partit d'aquest tipus"

Membres de la FFCV, Juan Serrano i Miguel Juan Reig

Salvador Gomar, president de la Federació Valenciana diu que "és un orgull poder jugar ací i volem agrïr a l'Alcoyano la disponibilitat".

Aquest dijous dia 9 de juliol s'ha presentat El Collao com a seu d'una de les semifinals del play off a 2B

El Collao albergarà el pròxim diumenge dia 19 de juliol la semifinal del play off a 2B entre l'Atzeneta i l'Alzira. Aquest dijous dia 9, Salvador Gomar, president de la Federació Valenciana, Juan Serrano, president de l'Alcoyano i Miguel Juan Reig, regidor d'esports, han presentat l'estadi del Deportivo com a seu d'eixe play off i han donat a conèixer quins han sigut els motius d'aquesta decisió. "És un camp que alberga unes condicions idònies per jugar aquesta promoció d'ascens", ha comentat Salvador. 

Miguel Juan Reig ha destacat la bona relació entre la Federació Valenciana i l'Alcoyano, "s'alegrem que Alcoi estiga present en partits tan importants". Gomar, també ha fet referència a eixes bones relacions: "És un orgull poder jugar ací i agraïm a l'Alcoyano la disponibilitat". 

Pel que fa al tema del públic, Reig comenta que és una llàstima que no puga haver aficionats als terrenys de joc i, Salvador, ha comentat que la Federació Espanyola va ser qui va recomanar que no hi haguera gent en els partits. D'aquesta manera, la FFCV va decidir que el play off serà a porta tancada, ja que segons Gomar és una responsabilitat molt gran deixar entrar a gent.

Per últim, el president de la Federació Valenciana ha confirmat que la temporada que ve començarà segurament a principis d'octubre, però encara no hi ha dades confirmades.