El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Samantha, la beniarresina d'OT, i el seu passat estudiantil en Alcoi

La cantant va estudiar al centre durant 4 anys.

Estrella emergent del panorama musical, la concursant d'Operación Triunfo Samantha Gilabert té una estreta vinculació a Alcoi. I és que com recorden des del Col·legi Salesianos Juan XXIII, la beniarresina va estudiar al seu centre entre 2013 i 2017.

Samantha va cursar allí el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i el d'Activitats Comercials. "Ens hem convertit en una gran família", paraules amb què la cantant definia en un blog d'Activitats Comercials la seua experiència formativa a penes fa dos anys.

A banda dels cicles formatius, la beniarresina va participar activament en projectes en els quals es necessitava dominar l'anglés, així com en tallers col·laboratius explicant accions a altres alumnes. Fins i tot, va participar amb la seua guitarra en les celebracions del centre interpretant un solo amb el 'Ave María' que encara hui molts deuen recordar.

Responsables del centre destaquen que la "simpatia i voluntat va deixar empenta no sols en els seus professors i companys, sinó també en tot el claustre de professors".