El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Samantha d'OT llança 'Sin Más', el seu primer single produït per Carlos Sadness

La cançó ha sigut composta i escrita per ella mateixa.

 

Ofereix ritmes ballables per a aquesta primavera-estiu.

Tot i que l'actual edició d'Operación Triunfo 2020 està en aquests moments en 'stand by', la concursant de Beniarrés, Samantha Gilabert, ha llançat el seu primer senzill des del seu confinament.

Des de mitjans de març, els i les concursants d'OT estan a les seues respectives residències expectants amb l'evolució de la pandèmia ocasionada per la Covid-19, i a l'espera de saber si el concurs de RTVE es reprèn en algun moment.

Aquesta circumstància no els ha impedit, en part, seguir amb els seus plans establerts, com és el cas de Samantha Gilabert. La concursant de Beniarrés, una de les més estimades de l'edició 2020 d'OT, va llançar el passat 24 d'abril el seu primer single: Sin Más.

Aquesta cançó, composta i escrita per ella mateixa, ha estat produïda pel també músic Carlos Sadness, un dels artistes nacionals més reconeguts, present a molts festivals tant a l'Estat espanyol com a llatinoamericà i, a més, un dels més escoltats a les plataformes de música per Internet.

Sense perdre el punt emocional, 'Sin Más' ens proposa ritmes ballables i intensitats per a aquesta primavera-estiu. De portes endins o a les nostres places i carrers, el que és segur és que la ballarem i molt en els pròxims mesos.