El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'amplia a dos dies el taller de confecció de barrets dins de la II Fira Modernista a Alcoi

S'amplia a dos dies el taller de confecció de barrets dins de la II Fira Modernista a Alcoi / Ajunt. Alcoi

La Fira tindrà lloc del 17 al 23 de setembre i el taller serà els dies 18 i 19

Dins de la II Fira Modernista a Alcoi del 17 al 23 de setembre s'inclouen dos dies, un més que l'any passat, del taller de confecció de barrets el 18 i 19 de 17 h a 20 h a l'Àgora

L'Àgora acollirà per segon any consecutiu el taller de confecció de barrets, una activitat que s'emmarca dins de la II Fira Modernista a Alcoi.

Aquest any s'amplia a dos dies, perquè l'any passat "va ser tot un èxit" en paraules de María José Miralles de Tot Turbants. Per això, la regidoria de turisme, Lorena Zamorano diu que "la gent vol tornar a participar en aquest taller i ho hem ampliat a dos dies".

La II Fira Modernista es desenvoluparà del 17 al 23 de setembre i el taller està programat per als dies 18 i 19 de setembre de 17 h a 20 h. L'aforament està limitat per a cada sessió a 100 participants. És necessària la inscripció prèvia a través de http://home.ticketalcoi.com/.

Aquest taller és possible gràcies a la col·laboració de tot turbants, creacions germanísimo i Tejidos Belda que "cedirà teles per a poder confeccionar els barrets" afirma la regidora.

Per la seua part, María José Miralles de Tot Turbants admira les idees innovadores de la gent "la gent és una artista, en Alcoi hi ha molta creativitat". L'any passat es van vestir més elegants i enguany estaria bé que "hi haguera gent amb vestits de gent treballadora i no tanta elegància", ha conclòs.

I Germán Mollà de creacions germanísimo diu que "hi haurà molt material a l'abast de tot el món" i si algú "te algo que vulga usar també pot portar-ho"

Si l'any passat no vas poder participar en els tallers, enguany és la teua oportunitat. Fes la inscripció.