El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Samuel Vidal s'ha proposat aconseguir la Triple Corona de natació en aigües obertes

El nadador d'Ibi seria el primer espanyol que ho faria al mateix periode estival

Tots els anys, quan inicia la temporada, Samuel Vidal es proposa nous reptes per a competir. L'aigua és el seu entorn natural i per això ara s'ha proposat aconseguir la Triple Corona de natació en aigües obertes.  Si ho aconsegueix, seria el primer espanyol a aconseguir aquesta fita esportiva en el mateix període estival. Per tal d'abastar la seua meta haurà de nadar les tres travessies de natació en aigües obertes més importants del món: el Canal de la Manxa, la volta a l'illa de Manhattan i nadar des de l'illa Santa Catalina fins a Los Ángeles (Califòrnia).

A més, el repte esportiu té caràcter solidari a favor de l'Associació Ultrafondo Solidari. Aquesta entitat alacantina ajuda a pares de fills amb fèmur curt congènit, un defecte de naixement que afecta a un de cada 50.000 xiquets.

Antonio Rico, regidor d'Esports d'Ibi, assenyala que "Samuel és un gran esportista que compta amb molts assoliments en el seu palmarès esportiu i porta el nom d'Ibi més enllà de les nostres fronteres. Des de l'Ajuntament és un honor poder col·laborar amb ell i aportar el nostre granit d'arena perquè el seu pròxim desafiament puga ser una realitat enguany". 

Escrit per Raül Pina