El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sancionat un menor en moto per botar-se un semàfor en roig, tindre la ITV caducada, alcohol en la motxilla i haver consumit estupefaents

La imatge del vehcile bolcat a l'avinguda d'Alacant va recòrrer les xarxes socials
En quatre dies Alcoi ha patit sis accidents de trànsit i 5 robatoris. En els controls d'estat dels vehicles s'ha sancionat 11 conductors per tindre la ITV caducada

És tan sols una de les incidències registrades en el part de la policia local dels últims dies, on també es comptabilitzen fins a 6 accidents, un d'ells amb ferits; i 5 robatoris. En una intervenció, en la que s'ha detingut un conductor que superava la taxa d'alcoholèmia, un agent ha resultat ferit. Per altra banda, en els controls d'estat dels vehicles ja s'ha sancionat 11 persones per no tindre la ITV en regal.

Ha sigut tot un ple d'infraccions. Els fets han ocorregut a Santa Rosa, quasi a la una de la matinada d'aquest divendres 21 de juliol. Els agents de la policia local pararen al jove motorista per botar-se un semàfor en roig, i tot seguit detectaren que el menor portava alcohol en la motxilla, tenia la ITV caducada i havia consumit estupefaents. S'ha sancionat al jove i s'ha donat avís als seus pares.

És una de les incidències registrades en el part de la policia local d'Alcoi dels últims dies, un cap de setmana prou mogut en el que s'han registrat fins a 6 accidents de trànsit a la ciutat, tot i que només un d'ells amb ferits. Aquest últim cas va ocórrer a l'avinguda d'Alacant quan un vehicle, per causes desconegudes, va bolcar. La imatge del cotxe bolcat en mig de la via de servei va córrer per les xarxes socials.

Destacar també que en una de les intervencions fetes per la policia, un dels agents va resultar ferit. Ha sigut aquest dilluns 24 de juliol, al voltant de la 1,30 de la matinada al carrer Espronceda, quan els agents interceptaren un conductor que superava la taxa d'alcoholèmia. El conductor ha sigut detingut.

Els agents també han acudit a cinc avisos per robatoris en vivendes o comerços en els últims dies. En un d'ells, els lladres s'emportaren les quatre rodes d'un cotxe aparcat al carrer del Músic Gonzalo Blanes. Els agents també han ajudat els bombers en l'extinció d'un camió incendiat en l'A-7, en un dels accessos a Alcoi, un foc que va deixar el tràiler totalment calcinat.

Per cert, que els agents de la policia local d'Alcoi col·laboren aquests dies amb la Direcció General de Trànsit en un control de l'estat dels vehicles. I des de divendres 21 s'han interposat fins a 11 denúncies per tindre la ITV caducada. També s'ha sancionat un conductor per desperfectes en l'enllumenat de darrere i un altre per tindre el carnet caducat. En aquests controls també s'ha sancionat un conductor que va donar positiu en el control d'alcoholèmia i un altre per consum d'estupefaents.