El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sandra Obiol i Rafa Gisbert, postulats com a alcaldables per Guanyar Alcoi

Sandra Obiol i Rafa Gisbert. Representen les dues úniques candidatures a encapçalar la llista.

La plataforma ciutadana ha fet públiques les 18 persones que concorreran a les primàries de la formació per a les properes eleccions locals. D'entre la llista solament dues persones s'han presentat per a encapçalar la candidatura: la co-secretària de la formació Sandra Obiol i Rafa Gisbert, aquest últim membre de Podem. El dia 5 de març es publicarà la llista definitiva.

Les 16 persones que es presenten per a conformar el cos de llista són:Luis Aguilar, Magda Arques, Tània Aznar, Daniel Balaguer, Inma Belda, Lluís Catalá, Mauro Colomina, Pablo González, Sofía Hernández, Vicky Llàcer, Daniel Méndez, Angelina Ortiz, Raül Ortiz, Sergi Rodríguez, Jordi Santonja i Jorge Vañó. En total 11 hòmens i 7 dones.

Les votacions, tant presencials com telemàtiques, es realitzaran a partir del dimarts 27 de febrer fins al diumenge 3 de març. Des de la plataforma ciutadana recorden que el període d’inscripció encara està obert, i finalitza el dia 26 de febrer. També puntualitzen que les inscripcions per votar a les primàries són obertes i que existeix un formulari a la web on totes aquelles persones que hagen nascut a Alcoi, visquen, treballen o estudien i, a més, tinguen més de 16 anys, poden votar.