El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sandra Obiol: "No puc entendre que el PSOE utilitze políticament aquesta crisi"

Pportaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol.

Des de Guanyar Alcoi han reprovat la gestió que està realitzant el govern municipal envers la crisi sanitària del Coronavirus. La seua portaveu, Sandra Obiol, ha sol·licitat al govern municipal que "en uns moments com els actuals s’abstinga d’aprofitar la seua gestió de forma partidista".

Obiol ha volgut recordar que a començaments de la crisi va instar a l’alcalde a sol·licitar més informació a Conselleria sobre l’afecció de la Covid-19 a la ciutat: “Des que va començar aquesta crisi Guanyar Alcoi ha sol·licitat al govern algunes qüestions, i el procediment és sempre el mateix: traslladem l’aportació al govern, el govern no ho veu convenient, i dies després ho duu a terme mentre públicament ens desqualifica”.

Així, la portaveu de Guanyar Alcoi enumera aquestes qüestions: “La sol·licitud d’informació a Conselleria va ser una d’aquestes propostes que pensem fonamental. També vam instar a que demanara la presència de la Unitat Militar d’Emergència per desinfectar zones de la ciutat, i el portaveu del PSOE ens va dir que no era necessari perquè l’empresa encarregada del servei local redoblaria l’esforç, i poc després l’UME estava desinfectant Oliver i altres punts d’Alcoi. I també vam reclamar la medicalització del propi geriàtric, primer contactant personalment amb Jordi Martínez i després amb l’alcalde; Martínez no va respondre i l’alcalde ens va dir que no era possible. I cinc dies després apareix una nota de premsa del PSOE dient que ja està medicalitzat”.

La portaveu de la plataforma anuncia que seguiran formulant els seus suggeriments i plantejant iniciatives: "Quan tot açò passe, ja tindrem temps de debatre políticament, però ara el govern no pot dedicar-se a contaminar una situació ja de per si complicada amb constants retrets a qui, simplement, volem ajudar”.