El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sandra Obiol serà la candidata de Guanyar Alcoi a l'alcaldia

Vicky Llacer és l'única de les actuals regidores de Guanyar que repeteix a la llista. Pablo González i Mauro Colomina, segon i quart respectivament, han sigut secretaris del grup municipal de Guanyar durant aquesta legislatura.

Guanyar Alcoi ha culminat el procés de primàries amb la designació de Sandra Obiol com a candidata a l'alcaldia. La sociòloga i professora de la Universitat de València s'ha imposat a Rafa Gisbert en la votació com a cap de llista: 360 vots a Obiol pels 42 a Gisbert. L'acompanyaran entre els llocs d'eixida de la llista Pablo González, Tània Aznar, Mauro Colomina i Vicky Llàcer.

La plataforma ciutadana ha aplicat un sistema de repartiment paritari en la configuració del cos de llista, pel que el resultat de les votacions no es correspon necessàriament amb l'ordre definitiu de la llista. Pablo González i Mauro Colomina són els dos candidats que més vots han assolit respectivament, tant de manera presencial com telemàtica. Sandra Obiol ha sigut la tercera més votada per al cos de llista, però al guanyar la votació per a cap de llista, encapçala la relació de noms. Tània Aznar, la quarta persona més votada, assoleix la tercera posició amb l'aplicació del sistema paritari.

El comité electoral de Guanyar Alcoi s'ha reunit aquest 4 de març per a fer el recompte de les votacions, un procés per al qual s'han inscrit 448 persones, sent 406 les persones que han exercit el vot per al cap de llista i 412 per al cos de llista.

L'ordre definitiu de la llista és el següent:

Tal com s'informa des del Comité electoral, "els llocs no ocupats amb les persones que s'han presentat a primàries s'hauran de cobrir, seguint les regles de paritat descrites, per la mateixa Assemblea de Guanyar Alcoi".