El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat activa l'alerta per calor en més de 20 municipis de l'Alcoià i el Comtat

Font Roja / AM

La nostra zona climatològica és la 23 i influeix en 19 municpis de l'Alcoià i El Comtat

S'aconsella hidratar-se amb freqüència, així com evitar l'excés d'alcohol, les begudes amb molta cafeïna i els menjars copiosos

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat per aquest divendres 23 de juliol l'alerta sanitària per nivell taronja (temperatures que podrien superar els 39 graus) en 8 zones termoclimàtiques de la Comunitat Valenciana.

La nostra zona climatològica és la 23 i, influeix a aquests municipis: Alfafara, l'Alqueria d'Asnar, Agres, Alcocer de Planes, Alcoi, Almudaina, Banyeres de Mariola, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, Lorcha/l'Orxa, Millena, Muro d'Alcoi, Planes, Bocairent. En la zona 24 estan: Ibi, Castalla, Onil, Tibi, Torremanzanas/la Torre de les Maçanes.

Com sempre davant aquestes elevades temperatures, Sanitat recomana beure abundant aigua o líquids sense esperar a tindre set, no consumir begudes alcohòliques, evitar les activitats físiques i esportives en les hores de més calor, estar en llocs frescos a l'ombra, menjar aliments lleugers, vestir roba que no aprete i de colors clars i protegir-se els ulls i el cap.