El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Sanitat concentra l'atenció sanitària d'Ibi al Centre de Salut Integrat II

Centre de Salut Integrat II
  • Aquesta mesura es fa efectiva a partir d'aquest dimarts 17 de març.
  • Es reforçarà l'atenció del centre durant els matins de festius, dissabtes i diumenges.
  • Les Urgències segueixen amb el seu horari habitual.

El Departament de Salut Pública d'Alcoi ha decidit clausurar l'atenció del Centre de Salut I d'Ibi per a concentrar els serveis sanitaris del municipi en el Centre de Salut Integrat II. Aquesta mesura es fa efectiva a partir d'aquest dimarts 17 de març.

Aquesta mesura respon a la situació epidemiològica actual a causa de l'expansió del Coronavirus, i és que recordem, a la vila joguetera s'han registrat els primers dos contagis per Covid-19 de tota l'àrea de Salut d'Alcoi. Així doncs tots els efectius disponibles del Centre de Salut I, que romandrà tancat, efectuaran la seua tasca en el Centre de Salut Integrat II d'Ibi, reforçant-se l'atenció, a més, els matins de festius, dissabtes i diumenges. Les Urgències segueixen amb el seu horari habitual.