El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat confirma la quarantena per Covid-19 de l'Hèrcules i els alacantins demanen ajornar el partit davant l'Alcoyano

CD Alcoyano la temporada en Tercera / AM

L'Alcoyano vol jugar en octubre. L'Hèrcules prefereix esperar.

La Covid-19 ha afectat ben prompte els interessos de l'Alcoyano i és que en el seu primer rival de lliga, l'Hèrcules, hi ha dos casos confirmats pel virus. El més probable és que el partit no es jugue en la data que s'havia dit inicialment (17 o 18 d'octubre), però Alcoyano i Hèrcules s'han de posar d'acord en la nova data. Per als de la capital, el partit a Alcoi suposava no poder comptar amb jugadors importants com és el cas de Benja.

L'Hèrcules ha informat a la seua pàgina web que ha rebut la comunicació oficial, via e-mail, per part de la Conselleria de Sanitat en la qual s'especifica que els jugadors de la primera plantilla han de romandre aïllats en els seus domicilis per un període de 10 dies, a causa dels dos positius detectats per Covid-19.


L'Hèrcules podria jugar, ja que la quarantena va començar dies abans dels 10 marcats per Conselleria, però en el comunicat de l'entitat d'Alacant asseguren que ja han traslladat a la RFEF el missatge de Conselleria i amb la finalitat de "protegir la salut dels seus jugadors, la seua integritat física, per a evitar riscos de possibles lesions i pel correcte transcurs de la competició, ha sol·licitat l'ajornament del primer partit de lliga que estava estipulat per al cap de setmana del 17-18 d'octubre enfront del C.D. Alcoyano".


Desacord amb les possibles dates
A l'Hèrcules no li interessa, esportivament parlant, jugar aquest partit a El Collao d'ací a pocs dies, ja que té jugadors importants amb una lesió com és el cas de Benja. Alcoians i alacantins han de posar-se d'acord per estipular una data i pareix que no han trobat un punt comú.


El Deportivo Alcoyano desitja jugar el partit entre setmana pocs dies després del diumenge 18 d'octubre. D'aquesta manera es respectaria el calendari i no hauria de jugar més endavant partits de jornades anteriors. Siga com siga, el que ha de quedar per damunt de tot és la situació sanitària actual.