El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat confirma nous brots per Covid-19 a Ibi, Castalla i Banyeres

Verge dels Lliris

El brot més nombrós a Castalla amb 7 casos. Tots tenen un origen social. 

3 dels 7 nous brots de Covid-19 confirmats a la província d'Alacant corresponen al Departament de Salut d'Alcoi. La Conselleria de Sanitat ha actualitzat les xifres aquest 1 de setembre i ha confirmat brots a Ibi, Banyeres i Castalla.

Tots els brots confirmats al departament alcoià tenen un origen social. El més nombrós a Castalla amb 7 nous casos. Ibi i Banyeres també han registrat nous brots amb 3 casos cadascun. Els altres 4 brots de la província d'Alacant corresponen a Callosa del Segura, Asp, Oriola i Torrevella.


La consellera Ana Barceló, ha fet una nova crida a la ciutadania per a aconseguir la col·laboració de tots en la lluita contra la COVID-19. "Frenar el virus requereix un compromís individual de tots i cadascun dels ciutadans que han d'assumir la seua part en la lluita contra la pandèmia. Si no és així, no aconseguirem controlar la transmissió del virus", ha destacat la titular de Sanitat.

Sanitat també ha actualitzat les dades en la seua totalitat a tot el territori valencià. En aquest cas ho ha fet amb data del 31 d'agost.