El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat licita la redacció del projecte i la direcció d'obra per a ampliar i reformar el centre de salut La Bassa d'Alcoi

Centre de Salut La Bassa d'Alcoi
  • Una vegada ampliat, el centre de Salut donarà servei a prop de 18.000 persones, per al que comptarà amb 12 consultes de Medicina de Família, altres 12 consultes d'Infermeria, 4 de Pediatria i 3 d'Infermeria Pediàtrica.

Dins de les reformes es troba la incorporació de nous serveis com la àrea d'atenció a la Dona, Cirurgia Menor, PAC i ambulàncies. El pressupost estimat per a tota l'actuació són quasi 8 milions d'euros i el termini d'execució total de l'obra, 18 mesos.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la Plataforma Pública de Contractació la licitació de la redacció del projecte i de la direcció d'obra per a ampliar i reformar el centre de salut La Bassa d'Alcoi.

El pressupost estimat per a tota l'actuació són quasi 8 milions d'euros i el termini d'execució total de l'obra s'estima en 18 mesos. Una vegada s'haja aprovat el projecte que ara es licita, es contractarà l'obra. L'import d'aquesta licitació de redacció de projecte i direcció d'obra és de 555.734,69 euros.

El centre de salut, una vegada ampliat, donarà servei a prop de 18.000 persones, per al que comptarà amb 12 consultes de Medicina de Família, altres 12 consultes d'Infermeria, 4 de Pediatria i 3 d'Infermeria Pediàtrica.

També es preveu optimitzar les àrees d'Extraccions i Tractaments, Treball Social, servei de Rehabilitació amb gimnàs i Odontologia.

A més de millorar l'atenció actual, s'incorporaran nous serveis, en concret, àrees d'atenció a la Dona i Cirurgia Menor, Punt d'Atenció continuada per a Urgències i base d'ambulàncies, tant de SAMU com de Suport Vital Bàsic.

La construcció resultant tindrà un consum energètic quasi nul i la màxima flexibilitat per a adaptar-se a futures necessitats assistencials o canvis en el funcionament del centre.